Store hjelpemidler

Elektriske scootere, rullatorer, løfte- og hvilestoler er hjelpemidler som bidrar til et mer aktivt og sosialt liv.

Har du noen gang tenkt på hvor viktig mobilitet og muligheten til å komme seg ut i frisk luft, besøke naboen, ha venner og familie på kaffe i stua, er for din, eller dine nærmeste sin livskvalitet?

For de fleste av oss er dette noe vi opplever nærmest som en selvfølge. Imidlertid gjelder ikke dette for alle. Selv om man av ulike årsaker har problemer med å ta del i samfunnet på samme måte som før, finnes det gode hjelpemidler som gjør det mulig å langt på vei leve som før og på den måten bidrar til å forhindre passivitet, isolasjon og ensomhet.

Manglende tilgang på hensiktsmessige hjelpemidler bidrar for mange til at det å kunne være sammen med familie og venner utendørs og andre sosiale rom som svært vanskelig. Har du ikke tid til å vente eller ikke ønsker å gå gjennom søknadsprosedyrene og vurderingene til NAV om du får tildelt hjelpemidler, så skal du vite at det finnes alternative løsninger.

Hos oss i Lørenskog Bandasje har vi sett og kjent på dette over tid. Vår viktigste oppgave er å hjelpe folk og legge til rette for en bedre og enklere hverdag. Derfor har vi utvidet vårt varesortiment til også å gjelde elektriske scootere, løfte- og hvilestoler og rullatorer. Rullatorene leveres fra den norske produsenten og leverandøren TOPRO Industrier AS på Gjøvik.

Vi har valgt ut flere populære modeller innenfor de ulike hjelpemidlene og som er utstilt i butikken vår på Skårersletta. Vi kan også tilby hjemkjøring hvis det er ønskelig.

Velkommen til oss for demo og prøving av produktene!

Elektrisk scooter

Elektrisk scooter

Har du ikke bil lengere, men ønsker å være like fleksibel som før? Er du avhengig av at andre skal kjøre deg? Bruker du unødvendig kostnader på drosje?

Les mer →
Løfte- og hvilestol

Løfte- og hvilestol

Liker du å sove i stol? Ville det forenklet hverdagen din hjemme, hvis du hadde en god stol som hjalp deg opp eller ned i den? Eller ønsker du bare en god stol å sitte i?

Les mer →
Rullator

Rullator

En rullator kan bli din nye trofaste følgesvenn. Den kan hjelpe deg og opprettholde mobiliteten i hjemmet og å føle deg tryggere når du er ute og går.

Les mer →